Wat andere mensen zeggen..

  • “..Je bent een onvermoeibare aanpakker
  • Je bent betrokken en geïnteresseerd in de redenen waarom het niet loopt in (het) huis(houden)
  • Je hebt snel door waar de knelpunten zitten en wat prioriteit heeft in wat moet worden aangepakt
  • Je bent geen kenau die je dwingt dingen anders te doen dan je deed, maar laat je inzien waarom dingen niet lopen en geeft werkbare handreikingen hoe dingen anders te doen
  • Je denkt ook heel erg vanuit de klant, wat bij de klant past
  • Je hebt smaak & gevoel voor styling, dus de ruimtes worden niet alleen opgeruimder en super handig ingedeeld maar ook veel mooier
  • Je hebt een aanstekelijke passie voor je vak
  • Je bent ook nog eens enorm gezellig; samen opruimen is zo een feestje!..”
Review van
Klaartje

“..Bertie is als persoon en professional precies diegene die ik nodig had; ze biedt overzicht, werkt doelmatig, levert hulp op maat, is oordeelloos en vriendelijk. Ze heeft me laten zien op welke wijze ikzelf verder kan met het op orde houden van verschillende gebieden van mijn leven.
Bertie is geïnteresseerd in de mens achter de chaos en zal met je op zoek gaan naar een manier van overzicht creëren en behouden die bij je past.
Ik ben zeer tevreden en kan haar aan iedereen aanbevelen..”

Review van
Carmen Oude Nijhuis

“..Ik heb de werkafspraken als heel prettig en nuttig ervaren. Opruimen is niet mijn meest favoriete hobby en heb het nodig om dit samen met iemand te doen die mij hier in aanspoort.
Aan Bertie heb je dan een goeie. Ze neemt haar taak heel serieus en op een prettig dwingende manier heeft ze me verteld welke stappen je moet gaan zetten.
De eerste sessie waarbij we ‘grof’ door de spullen heen gingen voelde heel effectief. De 2e sessie stond in het teken van administratie wegwerken. Ik had hier een minder voldaan gevoel over omdat het voor mijn idee een minder goed gevoel geeft. Lag overigens meer aan mezelf, ik begrijp nl dat dit soort sessies ook nodig zijn.
Bertie neemt een zeer professionele houding aan en staat niet toe dat je als ‘opruimder’ kan duikboten. Ze houdt de focus en is doelgericht, en heeft duidelijk voor ogen wat ze met de sessie wil bereiken. Dit doet ze op een vriendelijke en plezierige manier.
Na 2 sessies heb ik zeker een aantal handvatten om opruimen minder als een ‘last’ te zien en er een wat meer frequente taak van te maken.
Ik kijk uit naar onze volgende sessie…”

Review van
Lisette Scheurwater